„Независимо дали това е най-доброто време, или най-лошото време, това е единственото време, което имаме.“

Арт Бухвалд

За авторите

 Калина Стефанова  е дългогодишен радио и телевизионен водещ с 20-годишна успешна практика и до днес. Позната е от ефира на радиата Тангра, FM+ и  Fresh, както и БНТ, ТВ7 и NOVA. Тя е дипломирана актриса в Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“.

Освен като радиоводещ, Калина работи и като консултант по публично поведение, говор и комуникация. Тя е сертифициран и практикуващ треньор по социална и емоционална интелигентност, обучен от БИСЕИ. Развива се в областта на вербалната и невербалната комуникация, както и усъвършенстване на говорните и гласови умения. Често канен лектор на форуми за самоосъзнаване и здравословен начин на живот.

 „Дълбоко вярвам в смисъла да откриваме, създаваме и бъдем себе си. Уважавам различността и уникалността ни като човешки същества и същевременно осъзнавам нашата равнопоставеност и равновалидност. С широка усмивка и сериозна отдаденост, не спирам да се развивам и споделям с другите уменията си. Обичам йогата, природата, тишината, музиката… и съм смела и любознателна.“

Прочетете повече тук – https://tobekalina.com

Бианка Йовова  е психолог, психотерапевт и треньор по социална и емоционална интелигентност. Работи в областите на стратегии за справяне със стреса и психосоматика – това е цялостен подход към здравето, чрез изследване на връзките между тяло, мислене, емоции и поведение.

Практикува и популяризира психотерапията като метод за справяне с хронични здравословни състояния, както и за повишаване на личностната удовлетвореност.

Обратно на клишето „Животът е кратък.“, аз твърдя: „Животът е дълъг и можем да го променим толкова пъти, колкото имаме смелостта да го направим.“

Прочетете повече тук – http://biankayovova.com

Предишна глава Следваща глава

СЪДЪРЖАНИЕ

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Запиши се, защото получаваш!

Всеки с регистрация получава периодичен бюлетин и e сред първите, които научават най-новото от tobekalina.com

 

Моля проверете посоченият от Вас е-майл адрес, за да приключите записването си.