ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.TOBEKALINA.COM

  1. Калина Стефанова Милева, собственик на домейна tobekalina.com Ви дава правото да разглеждате, разпространявате и използвате предоставената информация на сайта за своя лична, нетърговска употреба. Авторските права върху съдържанието на сайта принадлежат на собственика, който има право да променя съдържанието и дизайна му, включително настоящите Общи Условия по своя инициатива и съобразно своите виждания, без да уведомява предварително потребителите и други лица за това.
  2. Информацията публикувана в този сайт – www.tobekalina.com има само информативно предназначение и не може да замести консултация тема, която ви касае.
  3. Предлаганите продукти в електронния магазин са с информативен характер и са единствено за лично ползване.
  4. В сайта са публикувани предимно авторски статии, но някои текстове са взаимствани от други източници, които стриктно се цитират. Авторът на tobekalina.com спазва авторското право и очаква същото от всички, които решат да взаимстват нeйн текст.
  5. Авторски текстове от този сайт могат да бъдат пре-публикувани в други електронни издания само със съгласието на автора/собственика и изрично уведомление/запитване и посочване на източник и коректно поместване на работещ линк към сайта tobekalina.com. Ползването на информацията от сайта в източници извън интернет (печатни издания, телевизии, радиа и др.) е позволено само след изрично запитване, дадено разрешение и изрично посочен източник на информацията: tobekalina.com. Използването на информация от сайта с комерсиални цели не се разрешава.
  6. Информация от потребителите: Личната информация, която изпращате към tobekalina.com с цел абонамент за информационен бюлетин, получаване на продукти/услуги, или консултация и съвет, е под закрилата на строга конфиденциалност. С приемането на общите условия Потребителят на сайта изпращайки своя лична информация декларира своето съгласие за напълно доброволно предоставяне на необходимите лични данни. Нямате право да изпращате от и към този сайт каквато и да било обидна, клеветническа, неприлична, нарушаваща нечии права и свободи и име и друга информация, която е в нарушение на законите на Република България.
  7. 7. Продукти и закупуване: Продуктите в продуктовата секция на сайта могат да бъдат поръчвани по телефон, електронна поща, форма за заявка. Фирмата НЕ разполага с физически обект откъдето лично да закупите стоките. Доставката се извършва САМО чрез куриери Еконт – до избран офис на куриерската компания, или до адрес на клиента.
  8. 8. Дизайнът, включително снимки, графики и други визуални материали публикувани на страниците на tobekalina.com, бази данни и скриптове са под защита на авторското право и авторите на сайта забраняват тяхното копиране и всякакъв вид използване. Те са собственост на авторите на сайта или на други физически и юридически лица.
  9. 9. С влизането на всяка една от страниците на сайта tobekalina.com Вие декларирате, че приемате и ще спазвате тези условия. Ако не ги приемате по някаква причина, молим да напуснете нашия сайт.

…………………………………………………………………………

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram