За нас

Адресът на нашия сайт: https://book.tobekalina.com.

Получаване на бюлетин

На този уебсайт можете да се абонирате за бюлетин.
Данните, предоставени при абониране, ще бъдат използвани само и единствено за
изпращане на бюлетина. Можете да прекратите по всяко време абонамента си, чрез
предвидената възможност за отказ, която всеки имейл съдържа.

За да потвърдите съгласието Ви за получаването му и за
обработка на личните Ви данни за тази цел, запознайте се в подробности с
дейността на сайта и какви са целите и сроковете, за които се обработват
личните Ви данни.

С даване на Вашето съгласие за регистрация за получаване
на бюлетин, се съгласявате Калина
Стефанова Милева
и администраторите
на сайта, да използват предоставените от Вас лични данни –
електронна поща и IP адрес – с цел да се изпраща бюлетин с актуална информация
за нови статии и видеа, предстоящи събития, книги и/или дейности на Калина
Стефанова
. Ще можеш по всяко време да оттеглите съгласието си за получаване
на бюлетин, като се отпишете от абонамента си чрез линка „Отпиши ме“ в долната
част на всяко съобщение или като ни пишете на адрес kalina@tobekalina.com

При обработването на лични данни Калина
Стефанова 
спазва законовата и подзаконовата нормативна уредба,
приложима в България във връзка със защита на личните данни, включително, но не
само, Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“).

Основание и цели на обработване на личните данни,
събирани за изпращане на бюлетина:

Личните Ви данни ще бъдат обработвани и съхранявани от
Администратора на следните основания: даденото от теб изрично съгласие за
обработване на личните Ви данни за целите и в сроковете, посочени в настоящите
правила, както и осъществяване на комуникация с цел изпращане на търговски
бюлетин.

Личните Ви данни ще бъдат използвани от Администратора
на територията на Република България и същите няма да бъдат предавани на трети
лица, освен на: автоматизираната маркетинг платформа MailChimp с оглед
изпращане на бюлетина; на дружествата, управляващи съответните плъгин или
социална мрежа, които решите да използвате сами; както и на Google, с оглед
осъществяване на уеб анализ. На последните се предоставя информация само за IP
адрес и за лог, с цел осъществяване на анализа.

Личните Ви данни ще бъдат съхранявани според законовите
изисквания за защита на личните данни в електронен формат в  поддържан от Администратора електронен
регистър, за не повече от минимално необходимия срок за тази цел след отписването
Ви.

Обработване на лични данни с цел пазаруване през онлайн магазина и посещение на уебсайта

На този уебсайт можете да пазарувате онлайн. Може да
използвате тази услуга с или без регистрация. Данните, предоставени и в двата
случая, ще бъдат използвани само и единствено с цел осъществяване
дейността по поръчката. Допълнително имате възможност да се абонирате за бюлетин,
като недаването на съгласие за това по никакъв начин не пречи да станете клиент
на онлайн магазина.

Моля, преди да се регистрирате, да се запознаете в
подробности с това какъв е този сайт, собственост, авторство и  и какви са целите и сроковете, за които се
обработват личните Ви данни.

При обработването на лични данни Калина
Стефанова
спазва законовата и подзаконовата нормативна уредба, приложима в
България във връзка със защита на личните данни, включително, но не само,
Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“).

Сключване на договор:

С натискането на бутон „Регистрация“ или „Вземи“ , Вие извършвате електронно изявление, с което сключвате договор с Нас при тези Условия и се задължавате да ги спазвате. Преди натискането на бутона „Поръчка“ имате възможност да прегледате и редактирате посочената от Вас информация. Вие приемате, че електронните изявления към Калина Стефанова и електронните изявления от Калина Стефанова към Вас се считат за подписани с обикновен електронен подпис съобразно чл. 3, параграф 10 от Регламент (ЕС) №910/2014, със силата на саморъчен подпис.

С даване на своето съгласие за регистрация  и завършванена поръчка се съгласявате КалинаСтефанова, да ползва предоставените от Вас лични данни –електронна поща, име, фамилия, адрес (държава, град/село, пощенски код),телефон. В случай че искате фактура, трябва да дадете изрично съгласие Калина Стефанова да използва необходимите за издаването й данни.

Като допълнение Калина Стефанова съхранява
информация за извършването на регистрацията и съгласяването с Условията (дата,
час и IP адрес)., както и поддържа лог на факта на изпращане на изявлението
(без неговото съдържание) за период от 1 /една/ година. Логът съдържа дата на
изявлението, име и имейл адрес на подателя, както и идентификация на получателя.
При обработката на личните Ви данни няма да бъдете обект на решение, основаващо
се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране.

Цели на обработване:

Личните Ви данни ще бъдат обработвани и съхранявани за
цели, необходими за сключването и изпълнението на договора за предоставяне на
услугите по осъществяване на поръчката Ви; за цели, необходими за защита и
прилагане на легитимните интереси на Калина Стефанова и цeли,
свързани със спазване на законовите задължения на  Калина
Стефанова.

Цел: Сключване и изпълнение на договор:

Това са целите, необходими за стъпките по сключването
и изпълнението на договора между Вас и Калина Стефанова,
включително необходимото за това обработване на данни при извършване на
регистрация, създаване на акаунт и дейностите по осъществяване на поръчката Ви.
В допълнение тези цели включват комуникацията с Вас, включително по електронна
поща, необходима във връзка с предоставяне на услугите и/или уведомяването Ви
за промени в предоставяните услуги. За целта може да е необходимо обработване
на част или на всички посочени по-горе категории данни.

Цел: Легитимен интерес:

Това са цели, свързани със законните интереси на Калина
Стефанова
, като: осигуряване на нормалното функциониране и използване на
Сайта от Ваша страна и от страна на другите потребители; поддръжка и
администриране на Услугите; разрешаване на възникнали спорове; установяване и
предотвратяване на злонамерени действия; откриване и разрешаване на технически
проблеми или проблеми с функционалността; развитие и подобряване на Услугите;
осъществяване на комуникация с Вас, включително по електронен път, по важни
въпроси, свързани с Услугите; осъществяване и закрила на правата и законните
интереси на Калина Стефанова, включително и по съдебен ред. За тези
цели е възможно да е необходимо обработване на част или на всички посочени
по-горе категории.

Цел: Законови задължения:

Целите, свързани със спазване на законовите задължения
на Калина Стефанова, включват: изпълнение на предвидени в закона
задължения за запазване или предоставяне на информация при постъпване на
съответно разпореждане от компетентни държавни или съдебни органи; осигуряване
на възможност за осъществяване на контролните правомощия на компетентните
държавни органи при изпълнение на законовите задължения на Калина
Стефанова
 да Ви уведомява за различни обстоятелства, свързани
с Вашите права, с предоставяните Услуги, със защитата на данните Ви и др.

Срокът, за който ще бъдат обработвани Вашите
данни е не повече от минимално необходимия за тази цел след приключване на
всички дейности по осъществяване на поръчката Ви. С цел подсигуряване на
надеждността на услугите и предпазване от загуба на данни по технически
причини, в Сайта се прилага политика на пазене на Backup (резервно копие) на
данните. Максималният период за актуализация (вкл. изтриване на данни) на
всички резервни копия е 60 дни

Вашите лични данни ще бъдат обработвани изцяло на
територията на Република България и няма да бъдат предоставяни на трети лица,
освен в случай че: Сте поискали доставка на поръчаната от Вас стока извън
територията на Република България; при уеб анализ, извършван от Google; ако
използвате плъгини или социалните мрежи, при условия уредени по-долу.

В случай на
поискана доставка, част от данните Ви – имена, адрес и телефон – ще бъдат
предоставени на куриерска фирма Еконт, които ще извършат доставката. С
политиката за обработване на лични данни на Еконт може да се 
запознаете  ТУК.

Други случаи, в които Вашите лични данни могат да
бъдат предоставени на трети лица, са: само когато това е предвидено в закон;
ако това бъде поискано по надлежен начин от компетентен държавен или съдебен орган;
когато сме получили Вашето изрично съгласие за това; когато това се налага
за защитата на права и законни интереси на Калина Стефанова.

Личните Ви данни ще бъдат съхранявани според
законовите изисквания за защита на личните данни в електронен формат в следния
поддържан от Администратора електронен регистър: „Поръчки“ за срок не повече от
минимално необходимия за тази цел след приключване на всички дейности по осъществяване
на поръчката ти.

Вашите права:

Можете да получавате информация от Администратораза
съхраняваните от него Ваши лични данни по всяко време и имате правото на
достъп до тях.

Можете да поискате личните Ви данни да бъдат
коригирани по всяко време в случай на неточност и/или несъответствие.

Запознат съм със задължението да уведомя Администратора
за всяка промяна в моите личните  данни.

Можете да поискате изтриване на Вашите лични данни
или да изискате от Администратора ограничаване на обработването.

Имате право на възражения и жалби във връзка с
обработването и съхранението на личните Ви данни пред Комисия за защита на
личните данни, адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2., която е
надзорен орган в Република България.

Имаш право по всяко време и на основания, свързани с
конкретна ситуация, на възражение срещу обработване на лични данни, въз основа
на легитимния интерес.

В случай на нарушение на сигурността на личните Ви
данни, ако има вероятност нарушението да породи висок риск за правата и
свободите Ви, съгласно вътрешните правила на Администратора, ще бъдете уведомени
за същото.

Имате право да поискате да получите личните Ви данни,
които сте предоставили и които се отнасят до Вас, в структуриран, популярен
формат, пригоден за машинно четене, както и да използвате тези данни за друг
администратор по своя преценка.

В случай, че обработваме личните Ви данни, поради
дадено от Вас съгласие при записването Ви за получаване на бюлетин или
безплатен материал, то тогава може да оттеглитесъщото по всяко
време.

За осъществяване на всяко едно от тези права е нужно да се изпрати искане по ел. поща, формулирано в свободен текст и адресирано до Длъжностното лице по защита на данните на Калина Стефанова на следния електронен адрес: kalian@tobekalina.com. Формулировката на искането е свободна, но следва да съдържа следната информация:

1. име, адрес и други данни за идентифициране на
съответното физическо лице;

2. описание на искането;

3. предпочитана форма за комуникация – по електронна
поща или на хартиен носител, както и действия по чл. 15-22 от Регламент (ЕС)
2016/679.

Използване на собствени бисквитки

За да направим посещението на нашия уебсайт атрактивно
и да дадем възможност за използването на определени функции, в различни
страници, използваме така наречените бисквитки. Това са малки текстови файлове,
които се съхраняват на Вашето устройство. Някои от използваните от
бисквитки се изтриват в края на сесията на браузъра, т.е. след като го затвориш
(така наречените бисквитки за сесия). Други бисквитки остават на Вашето
устройство и позволяват на нас или на нашите партньорски компании да
разпознаваме Вашия браузър при следващото Ви посещение (така наречените
постоянни бисквитки). Посредством бисквитките не може нито да се получи достъп
до други файлове на компютъра Ви, нито да се научи имейл адреса Ви. Правното
основание за обработка на лични данни при използване на бисквитки е чл. 6
параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR.

Бисквитките се запаметяват на Вашето устройство
и  можете изцяло да контролирате тяхното използване. Чрез промяна в настройките
на интернет браузъра можете да деактивирате или ограничите прилагането на
бисквитки. Запаметените вече бисквитки могат да бъдат изтрити по всяко време.
Това може да става и автоматично. Ако бисквитките бъдат деактивирани за уебсайта
www.tobekalina.com, може да не бъдете в състояние
да използвате всички функции в пълния им обхват.

Контрол на бисквитите в браузъра

Ако впоследствие не исктеш да събираме и
анализираме информация относно Вашето посещение, можете по всяко време да
се откажете от това.

За техническото осъществяване на този отказ във Вашия
браузър се поставя съответния маркер в положение Off. Тази бисквитка служи
единствено за регистрирането на Вашия отказ. Моля имайте предвид, че
поради технически причини, бисквитките могат да се използват само за браузъра,
от който са зададени. Ако изтриете бисквитките или използвате друг браузър или
устройство, трябва отново да зададете желания от Вас избор.

Предаване на личните данни на трети лица

Ние използваме MailChimp като наша автоматизиранамаркетинг платформа. Давайки съгласието си тази информация да бъде препратенана MailChimp за обработване в съответствие с Правилата за поверителност наMailChimp. Към днешна дата The Rocket Science Group LLC еорганизацията, която притежава платформата за управление на имейл кампании,която използваме. Тя е базирана в САЩ. Това означава, че Вашите лични данни се съхраняват и обработват на сървъри на платформата, които се намират на територията на САЩ, която се приема от ЕС като държава, която гарантира адекватна степен на защита за личните данни, които се предават към организации в САЩ, включени в списъка към Щита за личните данни в отношенията между ЕС иСАЩ. The Rocket Science Group LLC е включена в този списък, което осигурява защита на личните Ви данни в САЩ съгласно всички приложими изисквания на европейското законодателство.

Уеб анализ с Google Analytics

Този уебсайт използва Google Analytics – услуга за уеб
анализ на Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
(„Google“). Google Analytics използва т.нар. бисквитки, т.е. текстови файлове,
запаметявани на твоя компютър, за да се позволи анализ на Вашето
използването на уебсайта. Информацията, събирана чрез бисквитките за Вашето
използване на този уебсайт, обикновено се предава към сървър на Google в САЩ и
се съхранява там.

Нашият сайт използва Google Analytics с разширението
„анонимизирано IP“. Това означава, че в държавите-членки на Европейския съюз
или в други държави, които са страни по споразумението за Европейско
икономическо пространство, Вашият събран от бисквитките на Google-Analytics IP
адрес ще бъде отрязан от Google преди предаването му в САЩ. Само в изключителни
случаи пълният IP адрес ще се предава към сървър на Google в САЩ и ще бъде
отрязан там. По поръчка на Калина Стефанова, Google използва
тази информация, за да оценява Вашето използване на уебсайта, да изготвя
доклади за дейности на уебсайта и да предоставя на оператора на уебсайта
допълнителни услуги, свързани с използването на уебсайта и Интернет. IP
адресът, изпращан от Вашия браузър в контекста на Google Analytics, няма
да бъде сливан с другите данни от Google.

Можете да предотвратиш записването на бисквитки чрез
съответна настройка в софтуера на Вашия браузър; моля, имайте предвид, че
в този случай може да не бъдете в състояние да използвате всички функции,
предлагани от уебсайта. Можете да предотвратите събирането и обработването на
данните, получени чрез бисквитките и отнасящи се до Вашето използване на
уебсайта (включително Вашия IP адрес), като изтеглите и инсталирате плъгин
за браузър от следния линк: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Детайлна информация за условията на ползване и
защитата на данни ще намерите на www.google.com/analytics/terms/de.html или
на www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Правно основание за обработката на лични данни при
използване на бисквитки е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR.

Използване на функцията на Google Inc. ремаркетинг или
„Подобни целеви групи“

На уебсайта Калина Стефанова използва
функцията ремаркетинг или „Подобни целеви групи“ на Google Inc., 1600
Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Посредством тази
функция Калина Стефанова може целенасочено да показва реклама
на посетителите на уебсайта, персонализирана според интересите им, когато те
посещават други уебсайтове в дисплейната мрежа на Google. За извършване на
анализ за използването на уебсайтовете, който формира основата за създаването
на рекламните съобщения според интересите, Google използва така наречените
бисквитки. За тази цел Google запаметява малък файл с последователност от числа
в браузърите на посетителите на уебсайта. Посредством това число се регистрират
посещенията на уебсайта, както и анонимизираните данни за използването на
уебсайта. Това не извършва запаметяване на лични данни на посетителите на
уебсайта. Посетите ли след това друг уебсайт в дисплейната мрежа на Google, ще
Ви бъдат показани вмъкнати рекламни съобщения, за които с голяма вероятност ще
бъдат взети предвид посетените преди това продуктови и информационни рубрики.
Допълнителна информация за Google ремаркетинг, както и декларацията за защита
на данните на Google, можете да видтеш на:

http://www.google.com/privacy/ads/.

Можете да деактивирате трайно използването на бисквитки
от Google, като последвате долния линк и изтеглите и инсталирате предоставения
там плъгин: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Алтернативно можете да
деактивирате използването на бисквитки от трети доставчици, като отворите
страницата за деактивиране на Инициатива за мрежова реклама (Network
Advertising Initiative) от http://www.networkadvertising.org/choices/ и приложите
поместената там допълнителна информация за отказ.

Правно основание за обработката на лични данни при
използване на бисквитки е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR.

Doubleclick от Google

Doubleclick (двоен клик) от Google е услуга на Google
Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“).
Doubleclick на Google използва бисквитки, за да ти представя важни за Вас
рекламни съобщения. При това Вашият браузър получава псевдонимен
идентификационен номер (ID), за да провери кои рекламни съобщения се включват
в  браузър Ви и кои биват извиквани. Бисквитките не съдържат лична
информация. Използването на DoubleClick бисквитки дава възможност на Google и
партньорските му уебсайтове за показване на рекламни съобщения въз основа на
предишни посещения на този или на други уебсайтове в интернет. Събраната чрез
бисквитките информация се предава от Google за оценка на сървър в САЩ и се
запаметява там. Предаване на данни чрез Google на трети страни се осъществява
само въз основа на законови разпоредби или в рамките на поръчка за обработка на
данни. Google в никакъв случай няма да обединява Вашите данни с други
данни, събирани от него.

Можете да предотвратите запаметяването на бисквиткичрез съответна настройка на софтуера на браузъра; обръщаме Ви  внимание, че в този случай може да не бъдете всъстояние да използвате всички функции, предлагани от  уебсайта. Допълнителна информация за защитатана данни при DoubleClick ще намерите тук: https://www.google.com/intl/de/policies/.Можете да предотвратите събирането и обработването на данните, получени чрезбисквитките, като от линка https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de изтеглите и инсталирате наличния там плъгин за браузър под настройка нарекламни съобщения, разширение за деактивиране на DoubleClick.

Правно основание за обработката на лични данни при
използване на бисквитки е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR.

Социални мрежи и социални плъгини

Чрез нашите страници в социалните мрежи Ви предлагаме
обстойно персонално съдействие. Ако ни изпратите запитване през една от тези
социални мрежи, ние го препращаме към компетентния отдел. Данните се използват само
за отговор на запитването Ви и не се препращат на трети страни. Правното
основание за обработката на лични данни в рамките на обработка на запитването Ви
е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква е) от GDPR. За да можете да осъществите контакт
с нас през социалните мрежи, трябва да имате регистрация в тях. За тази цел
компаниите, стоящи зад всяка от тях, обработват личните данни при нужда. Ние
нямаме влияние върху вида, обхвата и обработката на тези данни.

Използване на Facebook плъгини

Този уебсайт използва социалния плъгин (плъгини) на
социалната мрежа Facebook, като администратор за Facebook на личните данни на
лица от ЕС е Facebook Ireland Ltd.,4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour,
Dublin 2 Ireland, а обработващ е Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo
Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Информация за плъгините на Facebook и как
изглеждат те, можете да видите тук: https://developers.facebook.com/docs/plugins.

Когато се свържете със страница от www.tobekalina.com,
която съдържа такъв плъгин, Вашият браузър ще установи директна връзка със
сървърите на Facebook. Плъгините предават тяхното съдържание от Facebook
директно на браузъра Ви и го интегрират с уеб страницата. Чрез това интегриране
Facebook получава информация, че Вашият браузър е извикал съответната
страница от нашия уебсайт, дори и ако нямате профил във Facebook или ако точно
в момента не ств вписани във Facebook. Тази информация (включително Вашия ІР
адрес) се предава от браузъра Ви директно на сървър на Facebook в САЩ и се
съхранява там. Ако сте вписани във Facebook, Facebook може да свърже Вашето
посещение на този уебсайт директно с  профила Ви  във Facebook. Когато взаимодействате с
плъгини, например напишете коментар, тази информация също се предава директно
на сървър на Facebook и се съхранява там. Освен това информацията се публикува
в профила Ви във Facebook и се показва на Вашите приятели във Facebook.
Обръщаме внимание, че като доставчик на уебсайта ние не получаваме сведение за
съдържанието на предаваните данни, както и за тяхното използване от Facebook.
Информация относно целта и обхвата на това събиране на данни, по-нататъшната
обработка и използване на тези данни от Facebook, както и за съответните Ви
права и възможности за настройка за защита на личната Ви сфера, можете да
намерите в указанията за защита на данните на Facebook: https://facebook.com/policy.php.

Ако не желаете Facebook да свързва събраните чрез този
уебсайт данни директно с  Facebook профила
Ви, преди да посетите tobekalina.com, трябва да излезеte от Facebook. Можете напълно да
предотвратите зареждането на Facebook плъгини и с Add-Ons за Вашия браузър,
напр. с „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

Доколкото при гореописаните данни се касае за лични
данни, правното основание за тяхната обработка е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква
е) от GDPR.

Използване на Google+ и YouTube плъгини

Този уебсайт използва социалните плъгини (плъгини) на
социалната мрежа Google+ и на YouTube. Двете услуги са собственост на Google
Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“).
Информация за Google+ плъгините и как изглеждат те, ще намериш тук: https://developers.google.com/+/plugins.

Когато се свържете със страница от този уебсайт, която
съдържа такъв плъгин, Вашият браузър ще установи директна връзка със сървърите
на Google. Плъгините предават тяхното съдържание от Google директно на браузъра
Ви и го интегрират с уеб страницата. Чрез това интегриране Google получава
информация, че Вашият браузър е извикал съответната страница от нашия уебсайт,
дори и ако нямате профил в Google+ или акаунт в YouTube или ако точно в момента
не сте вписани в Google+/YouTube. Тази информация (включително твоят ІР адрес)
се предава от браузъра Ви  директно на
сървър на Google в САЩ и се съхранява там.

Ако сте вписани в Google+/YouTube, Google може да
свърже посещението на този уебсайт директно с Вашия акаунт. Обръщаме внимание,
че като доставчик на уебсайта ние не получаваме сведение за съдържанието на
предаваните данни, както и за тяхното използване от Google. Информация относно
целта и обхвата на това събиране на данни и по-нататъшната обработка и
използване на тези данни от Google, както и за съответните ти права и
възможности за настройка за защита на личната ти сфера, можете да намерите в
указанията за защита на данните на Google: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

Ако не желаете Google да свързва събраните чрез този
уебсайт данни директно с Вашия акаунт в Google+/YouTube, преди да посетите tobekalina.com,
трябва да излезеte
от Google+/YouTube. Можеte напълно да предотвратите зареждането на Google
плъгини и с Add-Ons за Вашия браузър, напр. с блокиране на скриптове „NoScript“
(http://noscript.net/).

Правното основание за обработката на лични данни при
използване на плъгини е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква б) или буква е) от GDPR.

Използване на Instagram плъгини

Този уебсайт използва така наречените социални плъгини
(плъгини) на Instagram, чиито собственик е Instagram LLC., 1601 Willow Road,
Menlo Park, CA 94025, USA („Instagram“). Плъгините са обозначени с лого на
Instagram напр. във формата на „камера Instagram“. Информация за Instagram
плъгините и как изглеждат те, ще намерите тук: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges

Когато се свържете със страница от този уебсайт, която
съдържа такъв плъгин, Вашият браузър ще установи директна връзка със сървърите
на Instagram. Плъгините предават тяхното съдържание от Instagram директно на  браузъра Ви и го интегрират с уеб страницата.
Чрез това интегриране Instagram получава информация, че Вашият браузър е
извикал съответната страница от нашия уебсайт, дори и ако нямате профил в
Instagram или ако точно в момента не сте вписани в Instagram. Тази информация
(включително Вашия ІР адрес) се предава от браузъра Ви  директно на сървър на Instagram в САЩ и се
съхранява там.

Ако сте вписани в Instagram, то Instagram може да
свърже посещението на този уебсайт директно с акаунта Ви в Instagram. Когато
взаимодействате с плъгини, например задействате бутон „Instagram“, тази
информация също се предава директно на сървър на Instagram и се запаметява там.
Освен това информацията се публикува в  акаунта Ви в Instagram и там се
показва на Вашите контакти.

Информация относно целта и обхвата на това събиране на
данни и по-нататъшната обработка и използване на тези данни от Instagram, както
и за съответните ти права и възможности за настройка за защита на личната ти
сфера, можете да намерите в политиката за поверителност на Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388/

Ако не желаете Instagram да свързва събраните чрез
този уебсайт данни директно с Вашия акаунт в Instagram, преди да посетите tobekalina.com, трябва да излезете от Instagram. Можете напълно да
предотвратите зареждането на Instagram плъгини и с Add-Ons за Вашия браузър,
напр. с блокиране на скриптове „NoScript“ (http://noscript.net/).

Правно основание за обработката на лични данни при
използване на плъгини е чл. 6 параграф 1 ал. 1 буква б) или буква е) от GDPR.

Технически мерки за защита

Полагаме големи усилия, за да защитим нашите клиенти,
както и абонатите на нашите електронни бюлетини, от неразрешен достъп или
неразрешено изменение, разкриване или унищожаване на техните личните данни. За
тази цел предприемаме редица технически и организационни мерки, като:

Използваме защитени уебсайтове, през които събираме
Вашите лични данни;

Събираме личните Ви данни чрез потвърждение – въвеждане
на данни в уебстраницата и натискане на бутон за съгласие и записване.

Извършваме прегледи на практиките си за събиране,
съхранение и обработка на лични данни, включително на физическите мерки за
сигурност, с цел предотвратяването на неразрешен достъп до системите, които
използваме;

Достъп до личните Ви данни в рамките на нашия екип имат
само лица, чиито трудови функции изискват достъп до данните с оглед
осъществяването на дейностите, за които данните са били събрани; данните се
обработват или се предават на трети лица, за които сте информирани и които се
придържат към най-високите стандарти за информационна сигурност и сигурност на
личните данни, демонстрирана както чрез наличието на съответни сертификации,
така и чрез възможността за извършване на регулярни одити за съответствие.;

Включваме договорни клаузи за поверителност във всички
договори, които сключваме със служителите и третите лица, на които възлагаме
обработване на личните ти данни;

………………………………………………………………………………

Share This