Книга ЗА ВРЕМЕТО

"Нямам време

да имам време"

Аудио книга

Печатно издание

Е-book формати

storytel-book

Слушай и чети в Сторител

„Чудесна книга за това как да се справим със загубата на време.С теорията, с примерите от живота и практики, които всеки може да прилага"

Красимир Ортакчиев

"Четейки, осъзнах, че връзката ми с времето е изключително важна за всичко в живота ми. Как, какво и защо го правя? "

Юлия Атанасова

"и едно голямо БРАВО, че изразявате тази дълбочина! Нека всеки, който се докосне до нея, да вземе неговото нещо, в неговата доза! "

Антония Керчева

 

„Ценното на този „продукт“ е, че е не само четиво, не само звук, не само визуална изява, а е всичко, събрано накуп. А за нея, Калина, е вярно следното – освен да се прочете написаното от нея, трябва да се видят очите и живото й изражение, да чуеш усмихнатия й отчетлив глас. „

Вержиния Джевелекова

„Чудесна книга за това как да се справим със загубата на време!“

С теорията, с примерите от живота и практики, които всеки може да прилага. Разбира се, практикуването не бива да е еднократно, а търпеливо повтаряно и усъвършенствано и то, всеки сам за себе си(както е написано в книгата). Благодаря ви, момичета, за интересното представяне на „крадецът” на време! Още по-хубаво е, че сдобивайки се с това четиво, си „открадваме“ и запазваме методите за справяне със загубата на време. Благодаря, Калина, и аз да имам „скрити козове“ в играта с времето!

Красимир Ортакчиев

Обучител, работодател, застраховател, мениджър, поет

„Винаги съм мислила, че са възможни само  двете крайности: да управлявам времето си за задачи и да се рея в него, когато искам да се чувствам свободна и креативна.!“

 Но някак във второто винаги ми е пречила мисълта за първото. Да подредиш свободата си е трудно.  Докато не събудиш новата си престава за времето и връзката ти с него. Да, не бях приемала на сериозно връзката ми с времето, докато не попаднах на тази книга. Как да организирам и оползотворявам времето, следвайки всичките си нужди. Сега си дадох сметка и колко различна представа за време и нужда от него имаме всички. Колко различно се движим в този свят всеки един от нас.

Тази книгата ми помогна:

  • Да си направя равносметка за собствената ми представа за време и връзка с него.
  • Да се свържа с времето на хората около мен.
  • Да преплета представата за времето с тази за самата мен.
  • Да се свържа със себе си и всичко което правя. Да погледна от друг ъгъл на всичките си партньорства. Да поставя времето като свой партньор.

 

Четейки, осъзнах, че връзката ми с времето е изключително важна за всичко в живота ми. Как, какво и защо го правя?  Труден е бил момента в който съм избирала между важните за другите и тези за мен неща. Но връзката ми времето и моята ценност и полезност в него, такова каквото е за цялата Вселена , ми даде шир  за нов избор. Избор без свян и съвест. Да избирам времето си е равностойно на избирам себе си.

 

Препоръчвам тази книга за всички, които търсят себе си, търсят баланса в живота си, изморени от колективния шум и многото правила,  готови да отпуснат контрола без “времето да ги гони и те него”.

Юлия Атанасова

Специалист маркетинг и реклама и създател на http://judway.eu

„Нямах идея колко задълбочено сте изследвали тази тема! И поднесена в книга, ми даде възможност да чета, да спирам, да дишам и да продължавам – с моето темпо и усещане.“

За мен ключовото прозрение дойде с главата „Времето като личност“. Знаех за тази метафора отпреди време и бях описала за себе си личността на времето, още тогава. Сега забелязах, че личността се е променила – много по-блага и подкрепяща е. Метафората е толкова силна, че е работила, дори и без моята съзнателна намеса, през изминалите месеци. Благодаря за този инсайт!

Усещането ми, докато четях, беше, че тази книга не се чете наведнъж. Прииска ми се да поспра, да оставя пространство да ми отлежи, да я усетя и осмисля. И така, до следващото задълбочаване.

Голямо БРАВО, че изразявате тази дълбочина! Нека всеки, който се докосне до нея, да вземе неговото нещо, в неговата доза! Щастие и рози(маргаритки!) по този ви път!

Антония Керчева

Ценното на този „продукт“ е, че е не само четиво, не само звук, не само визуална изява, а е всичко, събрано накуп. А за нея, Калина, е вярно следното – освен да се прочете написаното от нея, трябва да се видят очите и живото й изражение, да чуеш усмихнатия й отчетлив глас.

Да познаваш добре автора на какъвто и да бил духовен „продукт“ – книга, филм, картина, музика – е истинска привилегия и наслада. Четеш, гледаш, слушаш и ти си се струва, че нещо си допринесъл, че разбираш повече от смисъла, контекста и подтекста и, охо, даже си част от нещото. Е, привилегирована съм. Да, познавам Калина….от половин век. Ценното на този „продукт“ е, че е не само четиво, не само звук, не само визуална изява, а е всичко, събрано накуп. А за нея, Калина, е вярно следното – освен да се прочете написаното от нея, трябва да се видят очите и живото й изражение, да чуеш усмихнатия й отчетлив глас. Заразяваща виталност, неподправен чар, шантав и привлекателен микс от рацио и емоция, от прилежност и спонтанност, от правия път и лудостта. Такава е. Ако този живот не ме бе свързал с Калина, щях да искам да го върна отначало, за да я срещна.  Да се насладиш на дори по малко от всичко това, което е тя, и което този продукт носи, е истинско преживяване, като автентичния живот. Нямаш време да нямаш време да не се запознаеш с Калина и с този „продукт“. Но при едно условие – важно е да намериш своя ритъм и своя начин.

Вержиния Джевелекова

Мениджър корпоративни отношения, Филип Морис България

„Практиките са вълнуващи, окриляващи, интригуващи и замислящи. И дават едно усещане за пълнота и завършеност. Четеш, питаш, отговаряш си, влизаш надълбоко, изследваш, практикуваш, и излизаш със съкровище в ръцете си. Благодаря! Имам Време!.“

„Нямам време да имам време!“ – и аз това си помислих, когато тази великолепна книга попадна в ръцете ми. Откъде ще намеря време в моя преливащ от задачи списък, да вместя и едни 250 непланирани страници?! Реших в крайна сметка, че ще инвестирам. И добре, че го направих, защото вече имам много по-ясна идея и здравословно отношение към Времето. И май към живота си. Не получих вълшебно хапче и слава Богу! Получих точно тези отговори, които са си само за мен и няма да свършат работа на никой друг. Тази книга е чудесен партньор – хваща те умело и нежно за ръка и те повежда напред из дебрите на личните ти нечути досега отговори, за да се намериш. Може да се прочете бързо, на един дъх, и също така – да те кара да отгръщаш отново страниците в търсене на упътващи знаци в личния ти хаос. Когато задаваш качествени въпроси – получаваш и качествени отговори, и точно тук е ценността на това четиво. Всяка страница те води към следващата и те тласка да продължаваш в личното си себеизследване. Практиките са вълнуващи, окриляващи, интригуващи и замислящи. И дават едно усещане за пълнота и завършеност. Четеш, питаш, отговаряш си, влизаш надълбоко, изследваш, практикуваш, и излизаш със съкровище в ръцете си. Благодаря! Имам Време!

Мартина Иванова

Холистичен терапевт и преподавател по енергийна психология

www.svoizbor.com

изненади

Подарък за теб 

АБОНАМЕНТ

Трябва само да отделиш малко време и да попълниш контактната форма с името и  емайл адреса си.

БЮЛЕТИН

Всеки с регистрация получава безплатно аудио и периодичен бюлетин на tobekalina.com

ПЕЧЕЛИШ

Безплатни медитации и подкасти за по-добро емоционално здраве, успешни връзки и пълноценен живот.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram