Бианка разказва:

В кухнята съм. Не ухае на вкусни ястия и домашни сладки, защото не готвя, а пиша книга. За времето. За онова време, дето все не ми достига, за да мога да правя „моите си неща“ – нещата, които обичам. Сигурно съм надула главата на Калина, обяснявайки й колко много искам винаги да имам време за това и онова.

Идеята за книгата беше нейна. Аз бях от „Съпротивата“. После се предадох.

Възприемам се като човек, който не се разбира достатъчно добре с времето си. И преди, и след написването на книгата. Затова, в началото ми беше трудно да приема предложението на Калина да пишем заедно за

„по-добро партньорство с времето“.

„Точно с мен ли?“ – попитах я не на шега. – „Нима не ме познаваш?“

„Да, точно с теб, – отговори ми тя – защото много добре те познавам и съм убедена, че в цялото това неспирно търсене на начини да имаш повече време за „твоите си неща“, си натрупала достатъчно опит и познания по темата. Сигурна съм, че имаш какво да разкажеш.“

Е, има нещо вярно.

Мотивацията

Мотивацията е най-големият двигател на прогреса. И аз НАИСТИНА искам да имам повече време за „моите си неща“. И наистина съм мотивирана да успея. И да, все още не се справям по най-добрия начин, но се справям все по-добре, всъщност, по-добре от всякога досега. И не спирам да искам, търся, мисля, чета, преживявам, пиша, уча се. И напредвам.

Калина е най-добрият мотиватор на света! За мен. Повярвайте ми, щом успя да ме убеди, че макар и не дотам справяща се с времето, аз имам какво да кажа, при това в книга, която ще стигне до милиони хора по света (така ми е обещала!!! ), то представете си какво би могла да постигне с вас, ако не сте такива упорити „магарета“ като мен.

Книгата „Нямам време да имам време“

МАГАЗИН

Споделяме си с Калина, кой откъде е минал и докъде е стигнал. Ясно е, че не сме най-добрите в управлението на времето генерално, ама пък колко сме добри тук и сега – локално.

Писането на книгата е едно от „нашите си неща“, значи сме успели! – имаме време за онова, което обичаме и искаме да правим.

Хубаво е, вълнуващо е и надяваме се, вдъхновяващо, за онези от вас, които пожелаят същото.

Няма да се задържам дълго в кухнята. Написах каквото можах. Отивам да чета написаното от Калина, че нещо не ми стига времето…

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Запиши се, защото получаваш!

Всеки с регистрация получава периодичен бюлетин и e сред първите, които научават най-новото от tobekalina.com

 

Моля проверете посоченият от Вас е-майл адрес, за да приключите записването си.