Аудио книга (CD носител MP3 формат)

15,00лв.

Чуите откъс : тук

____________________________

Калина Стефанова е автор и водещ на стотици хиляди радио и телевизионни ефира, в най-известните и популярни български национални медии. Тя е сертифициран треньор по Социална и Емоционална интелигентност от BISEI. Лектор и водещ на семинари и обучения. Консултант по комуникации, публично поведение, говорни и гласови умения. Дълбоко вярва в необходимостта от опознаването и развиването на уменията за общуване, както със себе си, така и с външния свят. Според нея, „познаване, разбиране, изразяване“ са в основата на всеки успешен ход, независимо дали е професионален или личен. Създател и автор е на сайта tobekalina.com
Изследовател в полето на психологията, приоритетно в областта на стратегиите за справяне със стреса, управление на емоциите и личностната мотивация. Практикува психотерапия, популяризирайки я като метод за справяне със симптоми без физиологичен произход, за подобряване на хронични здравословни състояния и за постигане на пълноценен живот с тях. Избира индивидуален подход, както в краткосрочните консултативни срещи, така и в дългосрочната си практика. Поставя акцент върху себе опознаването, чрез изучаване на връзката между емоции, чувства, мисли, тяло и поведение.

Описание

CD с MP3 файлове за слушане на компютър, MP3 плейър, смартфон и т.н.

Съдържа 61 файла, с включени 22 практики, 30 стратегии и допълнителен диск Подарък 6 аудио медитации. Кутия с два диска.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Аудио книга (CD носител MP3 формат)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram