Книга ЗА ВРЕМЕТО

"Нямам време

да имам време"

Аудио книга

Печатно издание

Е-book формати

storytel-book

Слушай и чети в Сторител

 

 

 

 

 

 

 

Разнообразието от формати дава възможност да четете и/или слушате книгата в най-приятния, възможен и удобен за вас вариант. Искамe да ви помогнем да прецените какъв е той за вас. Ето какво, може да имате предвид:

Печатната книга е за хора, които имат традиция в четенето, обичат да държат книгата в ръцете си, лесно да разгръщат напред-назад, да е пред очите им и не са привлечени от четенето на екран. Тази книга е по-тежка от останалите формати, но пък дизайнерския й вид ще ви радва окото. Четена от вас, тя ви дава възможност сами да контролирате темпото си на четене.

Аудио книгата е за хора, които разполагат с възможност за ползване на CD – MP3 файлове. Това най-често е вашия компютър(не винаги) или устройство в автомобила ви(проверете чете ли този формат). Вариантът за слушане на запис на книгата е подходящ за възприемането й без да се натоварват очите и тялото, а също да съчетаете това с друга дейност, която да не е опасна и много ангажираща вашето внимание. Тук времето е контролирано от записа. Всеки файл е средно между 5 и 10 минути.

Книгата в електронен формат за четец предполага да разполага с такъв и да имате навици за такъв вид четене.Ако това вече е факт, то вие най-добре познавате удобствата. Леко и с темпо, каквото предпочитате.

Свалянето от линкове на аудио и принт формати е предназначено за хора, които предпочитат да четат от своя компютър или друго електронно устройство, включително телефон. Препоръчваме, ако не сте го правили до сега, да се консултирате с някой, който е наясно. Свалянето на книгата от линк е и най-евтиния вариант за вас.

Най-общо казано, когато избирате, имайте предвид важните навици, технически устройства, време и цена, за да ви бъде приятно и полезно четенето и слушането.

изненади

Подарък за теб 

АБОНАМЕНТ

Трябва само да отделиш малко време и да попълниш контактната форма с името и  емайл адреса си.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

БЮЛЕТИН

Всеки с регистрация получава безплатно аудио и периодичен бюлетин на tobekalina.com

ПЕЧЕЛИШ

Безплатни медитации и подкасти за по-добро емоционално здраве, успешни връзки и пълноценен живот.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram