Книга ЗА ВРЕМЕТО

"Нямам време

да имам време"

Аудио книга

Печатно издание

Е-book формати

storytel-book

Слушай и чети в Сторител

 

 

 

 

 

 

 

Разнообразието от формати дава възможност да четете и/или слушате книгата в най-приятния, възможен и удобен за вас вариант. Искамe да ви помогнем да прецените какъв е той за вас. Ето какво, може да имате предвид:

Печатната книга е за хора, които имат традиция в четенето, обичат да държат книгата в ръцете си, лесно да разгръщат напред-назад, да е пред очите им и не са привлечени от четенето на екран. Тази книга е по-тежка от останалите формати, но пък дизайнерския й вид ще ви радва окото. Четена от вас, тя ви дава възможност сами да контролирате темпото си на четене.

Аудио книгата е за хора, които разполагат с възможност за ползване на CD – MP3 файлове. Това най-често е вашия компютър(не винаги) или устройство в автомобила ви(проверете чете ли този формат). Вариантът за слушане на запис на книгата е подходящ за възприемането й без да се натоварват очите и тялото, а също да съчетаете това с друга дейност, която да не е опасна и много ангажираща вашето внимание. Тук времето е контролирано от записа. Всеки файл е средно между 5 и 10 минути.

Книгата в електронен формат за четец предполага да разполага с такъв и да имате навици за такъв вид четене.Ако това вече е факт, то вие най-добре познавате удобствата. Леко и с темпо, каквото предпочитате.

Свалянето от линкове на аудио и принт формати е предназначено за хора, които предпочитат да четат от своя компютър или друго електронно устройство, включително телефон. Препоръчваме, ако не сте го правили до сега, да се консултирате с някой, който е наясно. Свалянето на книгата от линк е и най-евтиния вариант за вас.

Най-общо казано, когато избирате, имайте предвид важните навици, технически устройства, време и цена, за да ви бъде приятно и полезно четенето и слушането.

изненади

Подарък за теб 

АБОНАМЕНТ

Трябва само да отделиш малко време и да попълниш контактната форма с името и  емайл адреса си.

БЮЛЕТИН

Всеки с регистрация получава безплатно аудио и периодичен бюлетин на tobekalina.com

ПЕЧЕЛИШ

Безплатни медитации и подкасти за по-добро емоционално здраве, успешни връзки и пълноценен живот.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram